Politika

"Želim vam mirnu noć": Ministar Gašić obišao hitne službe koje će u novogodišnjoj noći brinuti o bezbednosti Beograđana

Komentari

Autor: Tanjug

31/12/2023

-

21:11

"Želim vam mirnu noć": Ministar Gašić obišao hitne službe koje će u  novogodišnjoj noći brinuti o bezbednosti Beograđana
"Želim vam mirnu noć": Ministar Gašić obišao hitne službe koje će u novogodišnjoj noći brinuti o bezbednosti Beograđana - Copyright Ministarstvo odbrane

veličina teksta

Aa Aa

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je policijske službenike beogradskog odreda Žandarmerije, PJP Policijske brigade, Operativnog centra PU za grad Beograd, kao i pripadnike Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd, koji će u novogodišnjoj noći brinuti o bezbednosti građana i njihove imovine.

Ministar se uverio u spremnost pripadnika MUP-a i poželeo im mirnu noć i što manje posla.

"Veliko hvala na svemu što radite za svoju zemlju, hvala na izdržljivosti, mudrosti i profesionalnosti", poručio je ministar pripadnicima MUP-a dodavši da ne sumnja u snagu koju oni imaju.

Istakao je da se, osim povećanja plata, u sledećoj godini nastavlja sa opremanjem policije, modernizacijom i unapređenju uslova rada svih pripadnika MUP.

"Želim vam puno zdravlja, porodične sreće i da u Novoj godini radimo na unapređenju našeg ministarstva za još jedan stepenik u odnosu na prethodni", naglasio je ministar Gašić.

Ministar se i putem tetra sistema obratio policijskim službenicima koji ovo veče provode radno.

"Svim pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd želim večeras mirnu noć. Vama lično želim puno zdravlja i porodične sreće i da u sledećoj godini idemo jednakim tempom, na poboljšanju uslova života i rada naših pripadnika. Živela Srbija", poručio je ministar Gašić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija