Politika

Vučić sa De Kroom o evrointegracijama Srbije tokom predsedavanja Belgije

Komentari

Autor: Tanjug

16/01/2024

-

19:50

Vučić sa De Kroom o evrointegracijama Srbije tokom predsedavanja Belgije
Davos 2024 - Copyright Tanjug AP/Markus Schreiber

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu sa premijerom Belgije Aleksanderom De Kroom o evropskom putu Srbije tokom aktuelnog predsedavanja Belgije EU.

"Dobar razgovor sa Aleksanderom De Kroom o globalnim i regionalnim temama, kao i o jačanju sveukupnih odnosa Srbije i Belgije. Razgovarali smo i o koracima Srbije na putu evrointegracija tokom aktuelnog belgijskog predsedavanja Savetom EU", naveo je Vučić na Instagram profilu "budućnostsrbijeav". 

"Očekujemo Grosija u Beogradu da razgovaramo o razvoju Srbije i regiona"

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas posetu direktora Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) Rafaela Grosija Srbiji.

Vučić je nakon razgovora sa Groseijem, na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, na instagram profilu "budućnostsrbijeav" naveo da će tokom posete Grosija biti razgoovra o ključnim pitanjima za razvoj Srbije i regiona.

"Očekujemo da Rafael Grosi, generalni direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) uskoro poseti Beograd i da razgovaramo o ključnim pitanjima za razvoj naše Srbije, Zapadnog Balkana i jugoistočne Evrope", napisao je Vučić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija