Politika

SNS: Nastavak kampanje maltretiranja aktivista, zabranjuje im se ulazak u zgrade

Komentari

Autor: Tanjug

19/03/2024

-

22:16

SNS: Nastavak kampanje maltretiranja aktivista, zabranjuje im se ulazak u zgrade
SNS: Nastavak kampanje maltretiranja aktivista, zabranjuje im se ulazak u zgrade - Copyright Logo

veličina teksta

Aa Aa

Kampanja progona i maltretiranja SNS aktivista, koji kao i stranke opozicije, sprovode kampanju "od vrata do vrata", nastavila se akcijom lepljenja plakata kojima se zabranjuje aktivistima SNS ulazak u zgrade, saopšteno je danas iz Gradskog odbora SNS Beograd.

''Očigledno da razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna, kao i maltretiranje, snimanje, vređanje i targetiranje druge žene, pa se na ovaj način svi ostali aktivisti SNS-a dovode u situaciju da strahuju za svoju bezbednost, dok obavljaju redovne stranačke aktivnosti'', navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je sve ''ovo posledica bolesne politike mržnje predstavnika opozicije, koji mesecima unazad pozivaju na progon svakog ko podržava politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke''.

''Oni nam garantuju da će nas juriti po ulicama, obećavaju da ćemo plivati Dunavom i Savom i koji na svaku pruženu ruku sa naše strane, odreaguju još većim nasiljem. Tražili su izbore i pretili su haosom na ulicama, ako ih ne bude, a kada su ti izbori održani, svoj bes i frustraciju zbog izbornog debakla, iskazali su upravo tim haosom u kome su rušili, pokušali da zapale i demolirali zgradu Starog dvora'', navode iz SNS.

Aktivisti SNS će nastaviti da razgovaraju sa građanima

IZ GO SNS dodaju da su predstavnici dela opozicije ''sa svojim pretnjama nastavili i kada se kao zakonska mogućnost pojavio 28. april 2024. godine, kao mogući datum održavanja izbora za Beograd, ali sa zastrašivanjem ljudi nisu prestali i kada im je ispunjena želja da izbori budu kasnije i to 2. juna''.

''Svoje nasilje su pokazali i danas, kada su na sednici Skupštine Srbije fizički nasrnuli na predsedavajućeg Stojana Radenovića, našeg najcitiranijeg profesora u svetu i čoveka od skoro 80 godina. Na veliku žalost, nema naznaka da će opozicija svoje ponašanje i delovanje promeniti i prihvatiti našu pruženu ruku, jer očigledno je da oni, sem mržnje, svakog vida nasilja, laži, manipulacija nemaju ništa drugo da ponude građanima'', dodaje se u saopštenju.

Iz GO SNS dodaju da će aktivisti SNS, uprkos svemu, nastaviti sa svojim aktivnostima.

''Jer sa ponosom razgovaramo sa našim građanima, predstavljamo rezultate koje smo postigli, ali i pričamo o planovima za budućnost, jer dok je Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, ni Beograd ni Srbija nikad neće stati'', ističe se u saopštenju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija