Politika

Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" predstavili svoje kandidate za odbornike i program

Komentari

Autor: FoNet

19/05/2024

-

12:56

Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" predstavili svoje kandidate za odbornike i program
Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" predstavili svoje kandidate za odbornike i program - Copyright FoNet/NADA

veličina teksta

Aa Aa

Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" koju čini koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani - LSV održali su u centru grada predizborni skup na kojem su predstavili svoje kandidate za odbornike i njihov program i pozvali građane da 2. juna glasaju za njih, saopštila je danas NADA.

Prvi na listi kandidata za odbornike novosadske opozicije Miloš Tubić rekao je da je za njega civilizacijska tekovina što su u Novom Sadu svi zajedno na jednoj izbornoj listi - levi i desni, građanisti i nacionalisti, svi koje spaja to što vole Novi Sad i žele da ga menjaju na bolje.

"Ovo je jedinstven slučaj u Srbiji, da su se sve opozicione partije udružile u jednu izbornu listu, u listu slobode, koja nema straha od represije vlasti i koja će pobediti, jer smo i decembru imali više glasova od vlasti", kazao je Tubić.

Tubić je pozvao Novosađane da budu ponosni što je Novi Sad zbog zajedničkog nastupa opozicije pokazao veću zrelost u odnosu na sve druge gradove u Srbiji i da 2. juna izađu na izbore i glasaju za listu" Udruženi za slobodan Novi Sad", pod brojem 11. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija