Politika

SNS obeležila stranačku slavu

Komentari

Autor: Tanjug

27/10/2021

-

13:16

SNS obeležila stranačku slavu
SNS obeležila stranačku slavu - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

U prostorijama na Novom Beogradu, u prisustvu funkcionera i članova stranke, SNS je danas obeležila stranačku slavu, Svetu Petku.

Obeležavanju slave prisustvovao je i predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić, a domaćin slave je ove godine funkcioner SNS Vladimir Orlić.

"Naša zaštitnica Sveta Petka okupila nas je ponovo na današnji dan, na najboljem mestu, da zajedno pogledmo period iza nas i vreme pred nama, ono što je bilo između prethodne slave i današnjeg dana", rekao je Orlić.

On je ocenio da je to bilo vreme napornog rada, i za narod i za državu.

"Vreme velikih i teških izazova za ceo svet, a za nas ovde, vreme velike zahtevne borbe, kojoj smo pristupili sa velikom voljom, bez rezervi i kalkulacija, baš onako kako nas je sopstvenim primerom naš predsednik Aleksndar Vučić naučio i uputio da jedino ima smisla boriti se", rekao je Orlić.

On je naveo da smo kao narod pokazali da smo bili dostojni te borbe i da nismo zaboravili da i dalje umemo da budemo najbolji i najvredniji kada je najteže.

 

Orlić je rekao da je prošla godina bila teška, ali da je Srbija ostvarila ekonomski rast među najvećim u Evropi.

"To smo izborili i borimo se da tu vrtsu uspeha i ove godine ponovimo", istakao je Orlić.

On je dodao da se država borila za život i zdravlje, novim bolnicama, lekovima vakcinama.

Kako je primetio, svet prepoznaje rezultate Srbije i na tome joj čestita, dok i dalje ima onih koji bi, kako kaže, želeli da vide Srbiju slabu kao nekada, umesto snažne kao što je danas.

Tradicionalnom lomljenju kolača u sedištu SNS prisustvovali su i premijerka Ana Brnabić, ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aeksandar Vulin...

 

Komentari (0)

Srbija