Politika

Završen sastanak Kontrolnog tela međustranačkog dijaloga, nastavak sutra

Komentari

Autor: Tanjug

04/01/2022

-

16:37

Završen sastanak Kontrolnog tela međustranačkog dijaloga, nastavak sutra
Završen sastanak Kontrolnog tela međustranačkog dijaloga, nastavak sutra - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Treći sastanak Kontrolnog tela međustranačkog dijaloga na kojem je učestvovao i predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić završen je oko 16:30 časova u parlamentu.

Učesnici sastanka nisu davali izjave.

Za sutra je zakazan novi sastanak, na kojem se očekuje i konačan dogovor o broju članova biračkih odbora iz redova vanparlamentarne opozicije koja je učestovala u razgovorima.

Na sastanku su učestvovali predsednik SDS Boris Tadić, lider Dveri Boško Obradović, te zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj.

Tanjug/Zoran Žestić

 

Na sastanku su bili pored predstavnika vlasti i zastupnici DSS, Zavetnika, Zdrave Srbije, Dosta je bilo, kao i Stranke moderne Srbije.

To je bio treći sastanak koji se odvija u Parlamentu, a do sada se medijima zvanično predstavnici Kontrolnog tela nisu obraćali.

Tanjug/Zoran Žestić

 

Kontrolno telo bi trebalo da prati primenu Sporazuma koji je potpisan u okviru međustranačkog dijaloga, a kako je ranije rečeno u njegovom sastavu su pored potpisnika dokumenta i predstavnici Vlade, Ministarstva državne uprava i lokalne samouprave, RIK i tri predstavnika "drugih opozicionih stranaka koje za to pokažu interes".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija