Politika

Jeremić o Jankoviću kao nosiocu liste u Beograd: Ne bih spekulisao

Komentari

Autor: Tanjug, Euronews Srbija

28/01/2022

-

12:21

Jeremić o Jankoviću kao nosiocu liste u Beograd: Ne bih spekulisao
Vuk Jeremić - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je povodom informacije da će Vladeta Janković, diplomata i od osnivača prvobitne DSS, biti kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda da ne bi spekulisao o bilo kojim individualnim rešenjima za izborni proces.

Na pitanje da li može da potvrdi tu informaciju, Jeremić je rekao da pokušaje da se dođe do zajedničkih rešenja na svim novima ne želi da učini težim nego što ona već jesu.

Podsetimo, kako je nezvanično saznao Euronews Srbija, čelnici koalicije Stranke slobode i pravde, Narodne stranke, Demokratske stranke, Pokreta slobodnih građana i pokreta koji su s njima u koliaciji načelno su se dogovorili da bivši diplomata i profesor Vladeta Janković bude prvi na njihovoj listi za Beograd, a ujedno i kandidat za gradonačelnika.

Predstavnici ovih stranaka danas su se sastali i sa predstavnicima Evropskog parlamenta, a Jeremić je nakon tog razgovora rekao da je to bio sastanak informativnog karaktera, navodeći da njegova stranka održava međunaronde kontakte naročito sa predstavnicima EU i Evropskog parlamenta.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija