Politika

Vulin: Ne znam kako se Đukanović prepoznao u političkom šefu Zvicera

Komentari

Autor: Tanjug

01/02/2022

-

21:29

Vulin: Ne znam kako se Đukanović prepoznao u političkom šefu Zvicera
Aleksandar Vulin - Copyright Tanjug/Antanasijevic Anton

veličina teksta

Aa Aa

Previše smrti se u regionu vezuje za ime Mila Ðukanovića da bi se olako prešlo preko njegovih izjava o Aleksandru Vučiću, koje su jedva prikrivena pretnja, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

"Najuspešniji izvozni proizvod Ðukanovićeve Crne Gore jesu kavački i škaljarski klan. Iz Milove Crne Gore je izvezeno više kokaina nego pršuta, više cigareta nego vina. Ne znam kako se Ðukanović prepoznao u političkom šefu Radoja Zvicera, ali znam da Zvicer bez političkog šefa ne bi bio najveći narko-diler u ovom delu sveta", izjavio je Vulin odgovarajući crnogorskom predsedniku.

"Razumem Ðukanovićevu mržnju prema uspešnoj Srbiji i Aleksandru Vučiću, ali i on mora da razume da su vremena u kojima je on vladao Srbijom sa vračarskim montenegrinima zauvek prošla", rekao je ministar Vulin.

Podsećamo, predsednik Crne Gore Milo Ðukanović je nakon objavljivanja informacije o planiranom atentatu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i dovođenja njega u vezu sa tim događajem, danas izjavio da je reč o "najobičnijim glupostima i politikantskim konstrukcijama".

"Smatram da tu temu na političkoj i medijskoj sceni i Srbije i Crne Gore danas spinuje jedan broj ljudi bolesnog uma. Zato njihove izmišljotine o mojoj navodnoj ulozi u stvarnoj ili izmišljenoj pripremi atentata na predsednika Srbije odbacujem sa podsmehom i najdubljim prezirom", poručio je Ðukanović u intervjuu agenciji MINA.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija