Politika

Brnabić: Vlada danas zvanično formira specijalne timove

Komentari

Autor: Tanjug

03/03/2022

-

11:37

Brnabić: Vlada danas zvanično formira specijalne timove
Brnabić: Vlada danas zvanično formira specijalne timove - Copyright Tanjug/VLADA SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC

veličina teksta

Aa Aa

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da će Vlada Srbije danas na sednici, u 13 sati, zvanično formirati specijalne timove - za zaštitu privrednog i finansijskog sistema i stanovništva i istakla da je cilj da se zadrži stabilnost i nastavi rast u Srbiji.

Ona je, odgovarajući na pitanje novinara, na otvaranju Komore kineskih kompanija u Srbiji, u kojim će timovima ona biti, rekla da će se baviti svim oblastima i radom svih timova. Brnabić je dodala da će pre sednice Vlade održati sastanak sa privrednicima.

"Nama je najvažnije da zadržimo stabilnost i da nastavimo rast i razvoj uprkos teškim vremenima", naglasila je Brnabićeva.

Premijerka je rekla da je će naša zemlja pokušati da uprkos svemu što se dešava u svetu realizuje plan da rast BDP-a ove godine bude 4,5 odsto. Takođe da se smanje javni dug i deficit, kao i nezaposlenost i da se povećaju plate. To je jako ambiciozan plan, rekla je Brnabićeva.

"Verujem da će Srbija i u ovoj krizi pokazati da može da zadrži stabilnost i da jača. Radne grupe će se baviti time da naš narod zna da je država jaka i stabilna i domaćinski vođena".

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija