Politika

Starčević: Marinika Tepić sve "izvrnula", fotografije bile u telefonu opozicionog aktiviste

Komentari

Autor: Euronews/Tanjug

13/05/2021

-

15:29

Starčević: Marinika Tepić sve "izvrnula", fotografije bile u telefonu opozicionog aktiviste
Starčević: Marinika Tepić sve "izvrnula", fotografije bile u telefonu opozicionog aktiviste - Copyright Prinstcreen YouTube

veličina teksta

Aa Aa

Zamenik šefa poslaničke grupe Jedinstvene Srbije Života Starčević tvrdi da je funkcionerka Stranke slobode i pravde Marinika Tepić na jučerašnjoj konferenciji sve "izvrnula", jer su, kaže, fotografije maloletnice bile u telefonu jednog opozicionog aktiviste, a ne u telefonu saradnika Dragana Markovića Palme.


Starčević je u Skupštini Srbije rekao da je prošle godine u junu, u danu izbora, jedna odrasla osoba, aktivista opozicione grupacije pretila ženi kako će javno objaviti na mrežama fotografije njene maloletne ćerke.

"Taj opozicioni aktivista je uhapšen i oduzet mu je telefon. Totalno su okrenuli priču, jer telefon nije od Palminog saradnika, već od opozicionog saradnika”, rekao je Starčević.

On je dodao da Marinika Tepić "nije ni trepnula i iskoristila je privatni problem i maloletnu devojčicu da bi dobila političke poene".

Rekao je i da se oni iz JS u tome razlikuju od Marinike Tepić, jer su "tu priču o opozicionom aktivisti mogli da obnaroduju još prošle godine, ali nisu to učinili".

Starčević je ovako reagovao na izjave Marinike Tepić da se fotografije maloletnica nalaze u telefonu saradnika Dragana Markovića Palme.

"Želim sa ovog mesta da pitam da li su Tužilaštvu dostavljeni dokazi iz mobilnog telefona najbližeg Palminog saradnika, koji je zaplenjen pre nekog vremena. On je u posedu policije. U tom telefonu nalaze se fotografije i snimci nagih maloletnih ćerki Palminih najbližih saradnika, koji su na najvišim funkcijama u Jagodini. Zašto se ovo krije, zašto se zataškava i ko to čini, jer je telefon zaplenjen na izborni dan 21. juna prošle godine. Da li se ovim dokazima neko ucenjuje, da li se trguje informacijama, da li se preti i ko koga štiti? Ovo je jedna od najskandaloznijih informacija“, rekla je Tepić na jučerašnjoj konferenciji za medije.

Marković je negirao ove tvrdnje, rekavši da se radi o "najnovijoj i gnusnoj laži koju je Marinika Tepić plasirala".

"Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa moblinim telefonima, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama", naveo je u pisanoj izjavi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija