Politika

Vučić danas sa Violom fon Kramon i Oliverom Varheljijem

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Tanjug

30/05/2022

-

07:24

Vučić danas sa Violom fon Kramon i Oliverom Varheljijem
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa poslanicom Evropskog parlamenta Violom fon Kramon, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike. Sastanak će biti održan u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, dodaje se u saopštenju.

Iz predsednikovog kabineta dodaju da će se predsednik Vučić danas sastati i sa evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varheljijem kada će zajedno obići radove na izgradnji Univerzitetske dečije klinike "Tiršova 2". Vučić i Varhelji će radove obiću u 18.30 časova.

Podsetimo, Vučić je juče odgovarajući na pitanja novinara, tokom obilaska Republičke direkcije za robne rezerve, rekao da rekao da nije samo pitanje šta će oni da traže.

"To će biti razgovori, nije samo pitanje šta će oni da traže. Fon Kramon će da govori u svoje ime i ime dela evroparlamentaraca, i dobiće odgovor u skladu sa politikom koju vodi Srbija. Srbija ima predstavnike čiji je posao da iznese svoje stavove", objasnio je.

Takođe, naglasio je da se Srbija nalazi na evropskom putu, da dobro čuje šta misli Fon Kramon, i mnogo više komesar Varhelji, jer on predstavlja izvršnu vlast Unije. 

Preporuka za vas

Komentari (1)

Beograd

30.05.2022 11:06

To tako se dešava već 20 godina u Srbiji. Kada god Srbija treba nešto da odluči, da se promeni, da joj krene dobro, da razmišlja normalnije kao sav normalan svet... pojavi se neki Rus koji nam preti i ubacuje nam kamenčiće u naše srpske opanke. I tako godinama Srbiju drže u kanđama Rusije. Zato smo mi ostali siromašni,bedni,nerazvijeni i posebni od svih drugih. Ali možda i zaslužujemoto to siromaštvo i bedu jer jedini smo koji još uvek verujemo u Ruske laži i nihove bajke. uraaaaa

Srbija