Politika

Vučić: Važna nedelja za nama, radimo sa najvećim svetskim ekonomijama

Komentari

Autor: Tanjug

09/10/2022

-

11:02

Vučić: Važna nedelja za nama, radimo sa najvećim svetskim ekonomijama
Vučić: Važna nedelja za nama, radimo sa najvećim svetskim ekonomijama - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je protekla nedelja bila izuzetno važna za Srbiju u svakom smislu, a da ga posebno raduje nastavak trenda dogovora i realizacije velikih investicionih projekta koji jačaju privredu i prosperitet celog društva.

"Radimo sa najvećim svetskim ekonomijama, nemački gigant MTU otvorio je novu fabriku u Srbiji, a sa japanskim kompanijama dogovoreno je intenziviranje saradnje", napisao je Vučić na Instagramu, uz video-snimak u kojem su prikazani najvažniji događaji i sastanci protekle nedelje.

Predsednik je podsetio da je na regionalnom planu sa prijateljima iz Mađarske i Austrije dogovoren zajednički rad na jačanju bezbednosti naših država i građana, a da su na evropskom nivou, po prvi put u prisustvu lidera sa celog kontinenta, tražena rešenja za izazove koji su nam zajednički i nikad teži.

"U svim tim kontaktima, pri svakom rukovanju, dogovoru ili našem odgovoru, rukovodilo me je jedno - interes Srbije. Mi smo uvek radili ono što je najbolje za našu zemlju i uspevali smo da odolimo teškim izazovima sa bilo koje strane. Naučili smo da trpimo pritiske i nikada nećemo dovesti Srbiju u opasnost, već nastavljamo rad na njenom opstanku i prosperitetu i u nedeljama koje su pred nama. Živela Srbija!", napisao je predsednik Vučić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija