Politika

Srpska lista: Na prve novčane kazne zbog tablica uslediće žestok odgovor

Komentari

Autor: Tanjug

28/10/2022

-

19:22

Srpska lista: Na prve novčane kazne zbog tablica uslediće žestok odgovor
Srpska lista: Na prve novčane kazne zbog tablica uslediće žestok odgovor - Copyright Logo

veličina teksta

Aa Aa

Svi koji misle da će naš narod nemo posmatrati obespravljivanje, ukidanje KM tablica tj. slobode kretanja i ugrožavanje našeg opstanka grdno se varaju, poručila je večeras Srpska lista posle odluke vlade u Prištini da ne povuče odluku o zameni tablica i da uvede kaznene mere do 21. aprila iduće godine.

"Imajući u vidu plan Aljbina Kurtija da Srbima koji poseduju legalne i legitimne registarske oznake koje izdaju organi Republike Srbije izriče nekakve ukore i druge kazne, u ime srpskog naroda sa ovih prostora želimo da mu jasno i nedvosmisleno poručimo da će izricanje prve mere novčane kazne biti povod za žestok odgovor i otpor srpskog naroda jer smo svesni pravih namera vlastodržaca iz Prištine", navela je Srpska lista u saopštenju.

Najava Aljbina Kurtija nije ništa drugo nego želja da se nastavi sa planom progona Srba sa svojih vekovnih ognjišta, ocenjuje SL.

"Koristimo priliku da našim građanima još jednom prenesemo jasnu poruku predsednika Aleksandra Vučića, Srbi na Kosovu i Metohiji nisu sami, niti će država Srbija dozvoliti progon i proterivanje našeg naroda", poručila je SL.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija