Politika

Vučić razgovarao sa Fon der Lajen o nastavku evrointegracija: "Dijalog jedini pravi put ka rešenju pitanja sa Prištinom"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

28/10/2022

-

20:09

Vučić razgovarao sa Fon der Lajen o nastavku evrointegracija: "Dijalog jedini pravi put ka rešenju pitanja sa Prištinom"
Ursula fon der Lajen i Aleksandar Vučić - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen tokom njene posete Beogradu.

"Sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen razgovarao sam o nastavku evrointegracija Srbije i još jednom zahvalio na podršci koju od EK dobijamo, kako bi život svih naših građana bio što bolji", napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu.

"Složili smo se da je dijalog jedini pravi put ka rešenju svih otvorenih pitanja i odnosa sa Prištinom. Srbija nastavlja da ulaže u svaki pedalj svoje zemlje istovremeno boreći se za mir i stabilnost, koji su preduslov svakog napretka", navodi predsednik Vučić u objavi.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je s Ursulom fon der Lajen ranije tokom dana obišao  radove na gasnom interkonektoru ka Bugarskoj.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija