Politika

Vučić stigao u Davos, preko puta njegovog hotela zastava "velike Albanije"

Komentari

Autor: Euronews Srbija/Tanjug

17/01/2023

-

13:35

Vučić stigao u Davos,  preko puta njegovog hotela zastava "velike Albanije"
Vučić stigao u Davos, preko puta njegovog hotela zastava "velike Albanije" - Copyright Instagram.com/buducnostsrbije

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Davos, gde se održava Svetski ekonomski forum Davos 2023, koji je počeo u ponedeljak i traje do 20. januara. 

"Stigao u Švajcarsku. Ljubazni domaćini obezbedili su nam helikopterski prevoz do Davosa, a već od 15h nam kreću popodnevne obaveze. Borba za politički ugled Srbije i nove investicije jesu ključni razlog dolaska i ove godine u ovo mondensko mesto", poručio je predsednik Srbije na svom Instagram nalogu.

Tanjug

 

Na hotelu u Davosu gde se održava Svetski ekonomski forum, preko puta hotela u kojem će odsesti predsednik Srbije Aleksandar Vučić okačena je zastava "velike Albanije", javlja izveštač Tanjuga iz tog švajcarskog zimovališta.

Vučić će boraviti do 19. u Davosu, gde će imati brojne bilateralne susrete sa svetskim zvaničnicima, a predviđeni su i sastanci sa predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i vodećih globalnih kompanija, koji učestvuju na Svetskom ekonomskom forumu, saopštila je pres služba predsednika.

Tokom trodnevnog boravka Vučić će prisustvovati nizu skupova svetskih lidera, među kojima i sesiji na temu diplomatski dijalog o Zapadnom Balkanu. 

 

 

Komentari (0)

Srbija