Politika

Lazović saoštio da će novi protest biti održan u subotu 24. juna, objavljena i ruta

Komentari

Autor: Euronews Srbija

21/06/2023

-

14:07

Lazović saoštio da će novi protest biti održan u subotu 24. juna, objavljena i ruta
Lazović saoštio da će novi protest biti održan u subotu 24. juna, objavljena i ruta - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Naredni protest opozicije "Srbija protiv nasilja" biće održan u subotu 24. juna, sa početkom u 18 časova, rekao je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije narodni polsanik Radomir Lazović. 

Protest će se kretati od Skupštine Srbije preko Ulice Kneza Miloša do Vlade Srbije u Nemanjinoj, pa preko Slavije do Autokomande.

Lazović je rekao da je prošli put blokada održana u četiri grada, a da će ove subote saobraćaj biti blokiran u 10 mesta u Srbiji, a protesti će različitim danima biti u više od 20 gradova ove nedelje.

"Ukoliko ne dođe do ispunjenja zahteva, broj gradova u kojima će se blokirati saobraćaj će se povećati, a biće blokirani i drugi važni pravci osim auto-puta. Ne isključujemo ni produženje blokada, a ni druge načine povećanja pritiska do ispunjenja zahteva", rekao je Radomir Lazović.

Narodni poslanik Srđan Milivojević je rekao da će osim Beograda, Niša, Kragujevca i Novog Sada, saobraćaj biti zaustavljen i Kraljevu, Leskovcu, Šapcu, Zrenjaninu, Pirotu i Subotici. 

Komentari (0)

Srbija