Politika

Zelenović o novom protestu opozicije: U petak spora vožnja auto-putem, u subotu šetnja do Pinka

Komentari

Autor: Fonet

28/06/2023

-

13:35

Zelenović o novom protestu opozicije: U petak spora vožnja auto-putem, u subotu šetnja do Pinka
Zelenović o novom protestu opozicije: U petak spora vožnja auto-putem, u subotu šetnja do Pinka - Copyright Fonet/Miki Jevtović

veličina teksta

Aa Aa

Predstavnici parlamentarne opozicije najavili su danas da će ove nedelje, u okviru protesta "Srbija protiv nasilja", biti organizovana blokada auto-puta u petak u vidu spore vožnje od naplatnih rampi do Sava centra, a u subotu će biti održana protestna šetnja do televizije Pink.

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović je naveo da će se na početku letnje sezone u petak od 16 sati organizovati spore vožnje od naplatnih rampi Šimanovci i Bubanj Potok do Sava centra i da će potom ta blokada trajati do 20 sati.

U subotu će se organizovati deveti po redu protest ispred Doma Narodne skupštine u 18 sati, posle čega će uslediti šetnja do TV Pink, rečeno je na konferenciji za novinare ispred sedišta Regulatornog tela za elektronske medije.

Komentari (1)

Verica

28.06.2023 21:22

Prozapadna opozicija je do sada blokirala Autoput kroz Beograd... Onda je Vučić danas, otvorio novi Autoput oko Beograda... Izgleda da Vučić otvara više Autoputeva, nego što opozicija stigne da blokira ...

Srbija