Fokus

Incident u Ostinu: Tri slučajna posetioca povređena kada je policija pucala u naoružanog muškarca

Komentari

Autor: Tanjug

17/12/2023

-

21:10

Incident u Ostinu: Tri slučajna posetioca povređena kada je policija pucala u naoružanog muškarca
Tanjug AP/Matt Rourke - Copyright Tanjug AP/Matt Rourke

veličina teksta

Aa Aa

Tri slučajna posetioca povređena su kada je policija pucala i ubila čoveka koji je u njih uperio oružje u baru u gradu Ostinu, u američkoj saveznoj državi Teksas.

Policija pokušava da utvrdi ko ih je ranio, saopštila je šef policije Robin Henderson, dodajući da postoje indicije da je osumnjičeni takođe pucao iz pištolja, prenosi AP.Navedeno je da su tri policajca pucala na osumnjičenog, koji je u subotu kasno uveče upucan više puta.

Henderson je rekla da je zaposleni u baru u Šestoj ulici  upozorio policiju na čoveka sa vatrenim oružjem u baru, koji je, prema njenim rečima, kada mu je policija prišla, izvukao vatreno oružje i uperio ga u policajce i posetioce bara.

Ubijeni osumnjičeni još nije identifikovan.Jedan od posetilaca bara teško je povređen, dok su dvojica zadobila povrede koje nisu opasne po život, rekla je Henderson.

Video snimak sa kamera koji policajci nose na svojoj uniformi, biće objavaljeni u roku od 10 radnih dana, rekla je Hendersona, a prema protokolu odeljenja, tri policijska službenika koja su učestvovala u pucnjavi biće stavljena na administrativnu dužnost do razrešenja slučaja.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet