Fokus

"Čule su se eksplozije i pucnji": Naoružani napadači upali u policijsku stanicu u Jerevanu, ima povređenih

Komentari

Autor: Tanjug

24/03/2024

-

15:21

"Čule su se eksplozije i pucnji": Naoružani napadači upali u policijsku stanicu u Jerevanu, ima povređenih
"Čule su se eksplozije i pucnji": Naoružani napadači upali u policijsku stanicu u Jerevanu, ima povređenih - Copyright Tanjug AP/Vahram Baghdasaryan/Photolure via AP

veličina teksta

Aa Aa

Naoružani napadači upali su danas u odeljenje policije u okrugu Nor-Nork u glavnom gradu Jermenije, Jerevanu, čuli su se eksplozije i pucnji, a ima povređenih ljudi, javila je ruska agencija Interfaks.

Naoružani napadači bi mogli da pripadaju organizaciji Borbeno bratstvo, čijih je 50 članova privedeno ranije danas, javio je Interfaks, pozivajući se na lokalne medije.

"Čule su se eksplozije i pucnji, a ljudi su povređeni", prenela je agencija.

Međutim, kako je Borbeno bratstvo objavilo na društvenoj mreži Fejsbuk, oni nemaju nikakve veze sa eksplozijama u Jerevanu.

"Svaka takva akcija je potpuno protiv našeg sistema vrednosti. Svi naši članovi su u ovom trenutku na slobodi", navodi se u objavi.

Pripadnici organizacije Borbeno bratstvo nameravali su jutros da odu u selo Voskepar, na granici sa Azerbejdžanom, u regionu Tavuš na severoistoku Jermenije, gde je planiran proces razgraničenja uz naknadno prebacivanje četiri sela pod kontrolu Azerbejdžana.

Organizacija je navela da namerava da organizuje samoodbranu u regionu uz angažovanje lokalnog stanovništva.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet