Fokus

Tramp prodaje svoju verziju Biblije: "Neka se Amerika ponovo moli"

Komentari

Autor: Tanjug

27/03/2024

-

08:12

Tramp prodaje svoju verziju Biblije: "Neka se Amerika ponovo moli"
Tramp prodaje svoju verziju Biblije: "Neka se Amerika ponovo moli" - Copyright Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky

veličina teksta

Aa Aa

Bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim predsedničkim izborima Donald Tramp prodaje verziju Bibilije "Neka Bog blagoslovi Ameriku", dok se suočava s finansijskom krizom.

Tramp je u utorak na svojoj platformi Truth Social pozvao pristalice da kupe ovu verziju Bibilije, budući da bivši predsednik na svaki miting na binu izlazi uz pesmu "Neka Bog blagoslovi Ameriku", kantri pevača Lija Grinvuda, javlja AP.

"Srećna Sveta nedelja! Neka se Amerika ponovo moli. Dok idemo ka Velikom petku i Uskrsu, ohrabrujem vas da nabavite primerak "Neka Bog blagoslovi Ameriku", napisao je Tramp, usmeravajući svoje pristalice na veb stranicu na kojoj se knjiga prodaje za 59,99 dolara.

Kako navodi AP, najava prodaje dolazi usled Trampove finansijske krize dok se bori protiv četiri krivične optužnice zajedno sa nizom građanskih optužbi. 

Žalbeni sud u Njujorku je u ponedeljak pristao da odloži naplatu više od 454 miliona dolara koje duguje bivši predsednik nakon presude o građanskoj prevari, ako uloži 175 miliona dolara u roku od 10 dana.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet