Fokus

"Trampovi politički planovi su porasli": Bivši predsednik SAD će se kandidovati na izborima 2024.

Komentari

Autor: Tanjug

07/08/2021

-

18:59

"Trampovi politički planovi su porasli": Bivši predsednik SAD će se kandidovati na izborima 2024.
Donald Tramp - Copyright Tanjug AP/Seth Wenig

veličina teksta

Aa Aa

Nekadašnji sekretar za štampu bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, Šon Spajser izjavio je da će se Tramp ponovo kandidovati za predsednika 2024. godine.

Spajser je nedavno u intervjuu za "Vašington egzaminer" konstatovao da je Trampov apetit za predsedničke izbore pojačan u poslednjih nekoliko meseci, nakon što je video kako se predsednik Džozef Bajden bavio političkim pitanjima, npr. imigracijom, prenosi Gardijan.

Kao prvi Trampov sekretar za štampu u Beloj kući, Spajser se suočio sa optužbama da tokom javnih obraćanja ne govori istinu i da nije verodostojan, a on se kasnije pravdao objašnjavajući da nije "svesno lagao" američku javnost, navodi londonski dnevnik.

Ova najnovija Spajserova tvrdnja usledila je u jeku spekulacija o Trampovim političkim planovima nakon pretrpljenog poraza od Bajdena na izborima 2020. godine.

Osim Spajsera, i Mark Medouz, bivši šef kabineta predsednika Trampa, nedavno je, kako prenosi Gardijan, dao intervju Njuzmaksu tokom kojeg je takođe govorio o političkim planovima i namerama bivšeg predsednika.

"Nisam ovlašćen da govorim u ime predsednika Trampa, ali mogu vam reći sledeće: večeras se ne bismo ni sastali da ne postoje planovi da ponovo krenemo napred na pravi način, sa predsednikom Trampom u na čelu”, rekao je Mark Medouz.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet