Fokus

"On je tako bedan": Nećaka Donalda Trampa tvrdi da je njen stric fašista

Komentari

Autor: Biznis insajder

04/09/2021

-

21:55 >> 22:01

"On je tako bedan": Nećaka Donalda Trampa tvrdi da je njen stric fašista
Mari i Donald Tramp - Copyright Printskrin/Youtube/ABC News, Tanjug/AP/Evan Vucci

veličina teksta

Aa Aa

Nećaka Donalda Trampa optužila je bivšeg predsednika SAD da je autokrata i ima osobine fašističkog vođe.

"On je fašista, ali verovatno ne zna šta znači fašista. Misli da zaslužuje svu moć sveta samo zbog toga ko je", rekla je Meri Tramp za "Biznis insajder". 

Ona je dodala da je njen stric "neznalica, najslabija i najmanje intelektualno znatiželjna osoba koju je ikada srela". Kako kaže, Tramp nije impresioniran francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, dok bolje mišljenje ima o predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i severnokorejskom lideru Kim Džong Unu.

"Odlično sam se slagao sa predsednikom Putinom. Svideo mi se. Svideo sam mu se. [Kim Jong Un] mi piše pisma. Sviđa mi se. Sviđam mu se", rekao je Tramp u aprilu prošle godine za Foks njuz.

 
Dodala je da je to tipično za čoveka koga poznaje celog života. 

"On je tako bedan. Veliča svakoga ko ga stavi na pijedestal, bez obzira koliko je loš", objasnila je Meri.

Kako kaže, o tome svedoči njegova nedavna pohvala na račun talibana za koje je rekao da su "dobri borci" i "veliki pregovarači". 

Meri Tramp (56) je ćerka Freda Trampa Mlađeg, predsednikovog starijeg brata, koji je umro 1981. u 42. godini. Po profesiji je psiholog, a nedavno je objavila novu knjigu "Računica: Trauma naše nacije i pronalaženje načina da se izleči".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet