Fokus

FOTO Rastrojeni Alek Boldvin nakon tragedije na setu napustio policiju, istraga ostaje otvorena

Komentari

Autor: Deadline

22/10/2021

-

13:22

FOTO Rastrojeni Alek Boldvin nakon tragedije na setu napustio policiju, istraga ostaje otvorena
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Reditelj Džoel Souza, kojeg je na snimanju ranio glumac Alek Boldvin, zbog čega je hitno hospitalizovan, pušten je iz bolnice, potvrdila je informaciju jedna od glumica iz filma "Rust" Frensis Fišer, prenosi Deadline.

"Pričala sam sa Souzom, izašao je iz bolnice", navela je Fišerova i u prepisci na Tviteru sa glumicom Patrišom Arket.

Direktorka fotografije Halina Hačins je poginula, a režiser je ranjen u nesreći tokom snimanja filma u Novom Meksiku, kada je glumac Alek Boldvin pucao iz replike pištolja.

Zvaničnici šerifa okruga Santa Fe rekli su da je istraga u toku i da se za sada ne znaju pojedinosti koje su dovele do tragedije na snimanju.

"Gospodin Boldvin je ispitan i pušten. Ova istraga ostaje otvorena i aktivna. Nikakve optužnice nisu podignute u vezi sa ovim incidentom. Detektivi i dalje ispituju svedoke", naveli su u zvaničnom saopštenju iz šerifove kancelarije.

 

"Rastrojeni Alek Boldvin nakon što ga je policija ispitala o slučaju smrti člana filmske ekipe u Novom Meksiku", napisao je na Tviteru novinar CBS Rik Folbaum, objavljujući fotografiju Boldvina nakon tragedije koja se dogodila.

Na Instagramu se oglasio i njegov rođeni brat Stiven Boldvin rečima:

"Nema puno toga da se kaže osim da se molite za sve umešane u ovu tragičnu nesreću. Hvala vam"

Podsetimo, Hačins je preminula u 42. godini, ubrzo pošto je hitno prebačena u bolnicu. Reditelj je proveo nekoliko sati u bolnici i sada se oseća bolje.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet