Fokus

Devojka (23) srpskog porekla nastradala u Las Vegasu

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Fox5

04/11/2021

-

12:07

Devojka (23) srpskog porekla nastradala u Las Vegasu
Tina Tintor - Copyright Facebook.com/Tina Tintor

veličina teksta

Aa Aa

Tina Tintor (23), devojka srpskog porekla koja je od pete godine živela u SAD, stradala je noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći kada je u njen automobil udario Henri Rags III, bivši ragbi igrač Las Vegas Rajdersa. 

Policija je objavila da se nesreća dogodila u ranim satima u utorak , a u trenutku sudara "ševrolet korvete" i "tojote", sa Tinom je u automobilu bio i njen pas.

profimedia

 

 

Sportista je, na deonici na kojoj je ograničenje brzine oko 60 kilometara na sat u automobil devojke udario pri brzini većoj od 250 kilometara na sat.

Rags je u tom momentu imao dvostruko veći nivo alkohola u krvi od onog koji država Nevada dozvoljava.

Tanjug AP/K.M. Cannon/Las Vegas Review-Journal via AP

Porodica nastradale Tine Tintor

Bojana Filipović, prijateljica nastradale devojke rekla je za Fox5 šta se dogodilo te tragične noći.

"Poznajemo se od moje pete godine jer smo počele da živimo u istom kvartu", rekla je Bojana.

Obe su iz kao imigranti došle iz Srbije u Ameriku sa svojim porodicama. U noći između ponedeljka i utorka izvele su Tininog psa u šetnju, što uobičajeno rade.

"Uvek smo u isto vreme šetale psa i družile se, razmišljale o budućnosti i odlasku u Srbiju zajedno, jer je Bojana zatražila srpsko državljanstvo", rekla je Bojana za Fox 5.

Tina je odbacila Bojanu kući, koja je udaljena kilometar i po od njenog doma i krenula ka svojoj, kada je, kako je istakla policija, Henri Ragz III naleteo velikom brzinom svojom korvetom na njen auto. Auto se brzo zapalio, ali Tina i njen pas su ostali u njemu i izgoreli.

Tanjug AP/Bizuayehu Tesfaye/Las Vegas Review-Journal via AP

Henri Ragz III

Bojana je posvedočila da ju je ubrzo pozvala uplakana Tinina majka koja je videla vest na televiziji i pitala je da li zna ko je to bio u automobilu i otkrila da se njena ćerka još nije vratila kući.

U Tininu čast mnogobrojni prijatelji i prolaznici palili su sveće i ostavljali cveće.

 

 

Komentari (0)

Svet