Fokus

Tinejdžeri pobegli iz doma za nezbrinutu decu na Floridi, provalili u kuću, pa pucali na policiju

Komentari

Autor: Tanjug

02/06/2021

-

20:24

Tinejdžeri pobegli iz doma za nezbrinutu decu na Floridi, provalili u kuću, pa pucali na policiju
Tinejdžeri pobegli iz doma za nezbrinutu decu na Floridi, provalili u kuću, pa pucali na policiju - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Dvoje tinejdžera u američkoj državi Florida pobeglo je iz doma za nezbrinutu decu, provalilo u kuću, a zatim zapucalo na policiju koja je intervenisala na licu mesta, saopštile su danas vlasti.


Dvanaestogodišnji dečak i 14-godišnja devojčica pronašli su u kući u koju su provalili u Enterprajzu na Floridi pištolj, pušku i AK-47, zajedno sa velikom količinom municije i pucali su na policijske službenike koji su intervenisali po prijavi prolaznika, navodi se u saopštenju šerifa okruga Voluša, prenosi Rojters.

Devojčica koja je pucala na policijace je ranjena u tom sukobu, a dvanaestogodišnjak je predao oružje ubrzo nakon toga i nije povređen, saopštila je policija.
Devojčica operisana i da se nalazi u stabilnom stanju, a niko od policajaca nije povređen u pucnjavi u utorak uveče.

Devojčica i dečak su prethodno tog dana pobegli iz Doma za nezbrinutu decu Metodističke crkve u Enterprajzu i nekoliko sati kasnije provalili su u kuću, a prolaznici koji su čuli razbijanje stakla, alarmirali su policiju koja je opkolila kuću iz koje je zatim usledila pucnjava. 

Komentari (0)

Svet