Fokus

Troje dece pronađeno mrtvo u Njujorku

Komentari

Autor: Tanjug

12/09/2022

-

20:07

Troje dece pronađeno mrtvo u Njujorku
Troje dece pronađeno mrtvo u Njujorku - Copyright Tanjug/AP/Rich Pedroncelli

veličina teksta

Aa Aa

Troje dece danas je pronađeno mrtvo pored čuvenog šetališta Koni Ajlend u Bruklinu, u Njujorku, a policija veruje da ih je udavila majka, javlja AP.

Tela sedmogodišnjeg dečaka, četvorogodišnje devojčice i tromesečne devojčice pronađena su nakon skoro tročasovne potrage koja je počela kada je rođak pozvao policiju, zabrinut da je žena nameravala da naudi njenoj deci.

Majka je pronađena 90 minuta kasnije, bosa i mokra, tri kilometra niz šetalište od dela Koni Ajlenda gde je živela. Detektivi su pokušavali da ispitaju ženu u lokaloj policijskoj stanici.

"Do sada nije ništa rekla", izjavio je šef odeljenja njujorške policije Kenet Kori.

Potraga za decom se pojačala nakon što je majka pronađena sama. Policija je poslala helikopter i marince.

"Napori da se deca ožive u obližnjoj bolnici su propali" rekao je Kori.

Policija nije odmah identifikovala decu niti 30-godišnju majku. Nije doneta odluka o tome sa kojom bi se krivičnom prijavom mogla suočiti. Tela dece pronađena su samo tri bloka od stambene zgrade u kojoj su živela.

Kori je rekao da su policajci pregledali plažu i šetalište, pretražili ulice u komšiluku i proverili lokalnu bolnicu u potrazi za decom pre nego što je majka pronađena na šetalištu. Majka ranije nije prijavljivana vlastima zbog zlostavljanja ili zanemarivanja svoje dece, navodi AP.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet