Fokus

Snažan zemljotres pogodio Indoneziju, nema izveštaja o eventualnoj materijalnoj šteti

Komentari

Autor: Tanjug

08/12/2022

-

09:20

Snažan zemljotres pogodio Indoneziju, nema izveštaja o eventualnoj materijalnoj šteti
Zemljotres - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Zemljotres jačine 6,1 stepeni Rihterove skale pogodio je danas indonežansku provinciju Zapadna Java, saopštila je Agencija za geofiziku te zemlje.

Zemljotres, čiji je epicentar bio 22 kilometara od grada Sukabumi, nije imao potencijal da izazove cunami, navela je agencija.

Do zemljotresa je došlo na dubini od 104 kilometra, prenosi Rojters.  Na snimku koji je objavila lokalna televizija vidi se kako građani beže iz svojih domova u Sukabumiju nakon zemljotresa. 

Potres se osetio i u glavnom gradu Džakarti i okolnim oblastima, navodi Rojters. 

Za sada nema izveštaja o eventualnoj materijalnoj šteti, ali Agencija za ublažavanje posledica katastrofa i dalje procenjuje situaciju, naveo je zvaničnik agencije Abdul Mihari.

Više od 300 ljudi poginulo je u novembru kada je zemljotres jačine 5,6 stepeni Rihterove skale pogodio grad Ciandžur u Zapadnoj Javi. 
 

Komentari (1)

Ramamti Ezer

08.12.2022 09:49

Ništa čudno. Isus je prorekao ovakve događaje kao znak vremena poslednjih dana ovog sveta. Pored ratova, gladi, nestašica, strahovite mržnje i nasilja, uništavanja planete, zemljotrese je naveo kao glavnu karakteristiku naših dana (Matej 24:7; Luka 21:11; Otkr. 11:18).

Svet