Fokus

Policija Pensilvanije: Ubica koji je pobegao iz zatvora očigledno promenio izgled i iskrao se iz oblasti potrage

Komentari

Autor: Tanjug

10/09/2023

-

20:05

Policija Pensilvanije: Ubica koji je pobegao iz zatvora očigledno promenio izgled i iskrao se iz oblasti potrage
Policija Pensilvanije: Ubica koji je pobegao iz zatvora očigledno promenio izgled i iskrao se iz oblasti potrage - Copyright Tanjug/Sean Simmers/The Patriot-News via AP

veličina teksta

Aa Aa

Američke vlasti navode da se osuđeni ubica Danelo Souza Kavalkante za kojim se traga od kada je pobegao iz zatvora na jugoistoku Pensilvanije pre nedelju i po dana, očigledno iskrao iz oblasti potrage i promenio izgled.

Državna policija Pensilvanije saopštila je jutros da je Kavalkante viđen tokom noći u blizini Feniksvila u severnom okrugu Čester, više od 32 kilometra severoistočno od oblasti koja je do sada bila u fokusu potrage, preneo je AP.   

Međutim, nešto pre podneva policija je saopštila da stanovnici Feniksvila možda više neće videti veliko prisustvo policije jer su se pojavili tragovi koji ukazuju da Kavalkante više nije u toj oblasti.

Kavalkante je sada obrijan i nosi žutu ili zelenu duksericu sa kapuljačom, crnu bejzbol kapu, zelene zatvorske pantalone i bele cipele, saopštila je policija. 

Vozi kombi beli ''ford tranzit'' iz 2020. koji ima rashladnu jedinicu na vrhu, čiju krađu je prijavila kompanija ''Bejlis deri'', registracije ZST8818 u Pensilvaniji, dodaje policija. 

Kavalkante (34) je pobegao iz zatvora u okrugu Čester čekajući premeštaj u državni zatvor 31. avgusta nakon što je osuđen na doživotnu kaznu jer je na smrt izbo svoju bivšu devojku 2021. godine.

Kavalkante, državljanin Brazila, osumnjičen je i da je 2017. počinio ubistvo u toj zemlji.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet