Agrobiznis

Na sajmu prehrambene industrije u Dubaiju učestvovaće 24 firme iz Srbije

Komentari

Autor: Tanjug

20/02/2024

-

11:48

Na sajmu prehrambene industrije u Dubaiju učestvovaće 24 firme iz Srbije
Na sajmu prehrambene industrije u Dubaiju učestvovaće 24 firme iz Srbije - Copyright Tanjug/PRIVREDNA KOMORA SRBIJE/Jovanka Ćalina

veličina teksta

Aa Aa

Na nacionalnom štandu Srbije na sajmu prehrambene industrije Gulfood, koji se održava u Svetskom trgovinskom centru u Dubaiju, svoj proizvodni program predstavljaju i 24 srpske kompanije, objavila je Razvojna agencija Srbije.

Ovaj sajam je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u UAE i regionu, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača i distributera, kao i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca.

Ovogodišnje 29. izdanje Gulfood, koje traje do 23. februara, ugostiće rekordnih 5.500 izlagača iz više od 190 zemalja.

Na nacionalnom štandu Srbije, u jednoj od glavnih sajamskih hala Trade Centre Arena & Sheikh Saeed Halls, nastupaju: „Tartufi SR“, „The Fun&Fit Company”, „Packom International”, „Laki”, „Master Food”, „Benlia foods”, „YUMIS”, „Master Fruits”, „Sirogojno Company”, „Natura Top”, „Frucom Food”, „Podgorina voće”, „Cold Pressok”, „Tisacoop”, „CG Foods Europe”, „Damar Confit”, „Stanić”, „Minela PR”, „Geneza”, „ITN Group”, „Budimka”, „Mirax Agrar”, „Drenovac” i „Flory”.

Nastup srpskih privrednika na ovoj sajamskoj manifestaciji organizovale su Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije. 
 

Komentari (0)

Biznis