Biznis lideri

Mišković se povlači iz operativnog upravljanja Deltom, ima nove zadatke

Komentari

Autor: Tanjug

19/05/2021

-

10:55

Mišković se povlači iz operativnog upravljanja Deltom, ima nove zadatke
Mišković se povlači iz operativnog upravljanja Deltom, ima nove zadatke - Copyright E-Stock/Dušan Milenković

veličina teksta

Aa Aa

Nova organizacija menadžmenta "Delta Holdinga" po kojoj će, umesto predsednika kompanije i Borda direktora, kompanijom rukovoditi Upravni odbor i Izvršni odbor stupa na snagu 1. juna, a Miroslav Mišković, dosadašnji predsednik "Delta Holdinga", biće predsednik Upravnog odbora, objavila je ova kompanija.

"Mišković na novoj poziciji namerava da se povuče iz operativnog upravljanja kompanijom i da svoje iskustvo i znanje usmeri u tri oblasti. Njegov fokus će biti usmeren na internacionalni razvoj Delte, na rad sa mladim ljudima u kompaniji, odnosno formiranje budućeg menadžmenta i na razvoj sela u Srbiji, posebno kroz kompanijski projekat Naše selo", saopštila je kompanija.

Poslovanje "Delta Holdinga" vodiće Izvršni odbor na čijem će čelu biti Milka Vojvodić, dugogodišnji viši potpredsednik za ekonomiju i finansije.

"U trenutku kada slavimo 30 godina rada i kada se spremamo za useljenje u novu, najmoderniju poslovnu zgradu, pravi je momenat za promene u menadžmentu Delta Holdinga. Ove promene će doneti napredak jer kompanija ima iskusan menadžment, koji je gradila tri decenije", izjavio je Miroslav Mišković.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis