Biznis vesti

Er Srbija širi svoju mrežu u Portugaliji: Od 10. novembra direktni letovi između Beograda i Porta

Komentari

Autor: Tanjug

28/09/2023

-

11:30

Er Srbija širi svoju mrežu u Portugaliji: Od 10. novembra direktni letovi između Beograda i Porta
Tanjug/Vladimir Sporčić - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

veličina teksta

Aa Aa

Er Srbija je danas saopštila da će od 10. novembra uspostaviti direktne letove između Beograda i Porta i tako u svoju mrežu destinacija uvrstiti drugi grad po veličini u Portugaliji. 

Letove između Beograda i Porta, srpska nacionalna avio-kompanija obavljaće dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, avionima tipa erbas A319 i A320. Karte je moguće kupiti već sada.

Do 10. oktobra važiće promotivna cena od 59 evra po smeru, za period putovanja od 10. novembra 2023. godine do 29. marta 2024. godine.  

"Naša mreža destinacija tokom ove godine proširena je sa više od 20 novih gradova među kojima je i Lisabon. Letovi između Beograda i glavnog grada Portugalije od samog početka izuzetno su traženi, o čemu svedoči i kontinuirano visoka popunjenost putničke kabine", rekao je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.  

Pokretanjem letova na ovoj ruti, Er Srbija će, preko Beograda, omogućiti dobre konekcije između Porta i drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Atina, Budimpešta, Kopenhagen, Ankara, Istanbul, Larnaka, Ljubljana, Oslo, Bukurešt, Prag, Solun, Skoplje, Sofija, Podgorica, Beč, Zagreb i drugi, dodaje se u saopštenju. 
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis