Biznis vesti

Zaposlenima EPS-a 20.000 dinara dodatka na decembarsku platu, Handanović: Zahvalnost za njihov doprinos, trud i rad

Komentari

Autor: Euronews Srbija

13/12/2023

-

12:32

Zaposlenima EPS-a 20.000 dinara dodatka na decembarsku platu, Handanović: Zahvalnost za njihov doprinos, trud i rad
Đedović Handanović sa rukovodstvom NIS-a o sigurnom snabdevanju naftom - Copyright MRE/Emilija Jovanović

veličina teksta

Aa Aa

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas da će svi zaposleni "Elektroprivrede Srbije" kao i Pro Tent-a dobiti 20.000 dinara dodatka na decembarsku platu što predstavlja zahvalnost države što pomažu u stabilizaciji energetskog sistema.

"Zahvaljujući pomoći države s ponosom mogu da kažem da se EPS stabilizuje i da očekujemo da ove godine ostvare najveći prihod u poslednje dve decenije. Profesionalni menadžment već daje rezultate, a osnova svakog tako velikog giganta su radnici i zato želimo da ih nagradimo, te će zbog toga svi zaposleni u EPS-u, ali i Pro Tentu, dobiti po 20.000 dinara kao dodatak na decembarsku platu", rekla je Đedović Handanović.

Kako je saopštilo Ministarstvo, Đedović Handanović je istakla da zaposleni treba da osećaju da su doprineli dobrim rezultatima EPS-a i da dodatak od 20.000 dinara predstavlja zahvalnost za njihov doprinos, trud i rad.

"A mi ćemo nastaviti sa reformama u našim preduzećima u energetskom sektoru koje smo započeli ove godine uz podršku Vlade i predsednika Srbije. Želimo da imamo efikasnije upravljanje, bolje rezultate koji se već vide na kraju ove godine, ali i da motivišemo što više ljudi da nastave da rade u javnom sektoru, da doprinose našim kompanijama i stabilnosti energetskog sistema", rekla je ministarka.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis