Biznis vesti

Isplata odštete putnicima turističke agencije "Barcino tours" počinje u ponedeljak, iznosi premašili osiguranu sumu

Komentari

Autor: Fonet

09/02/2024

-

11:20

Isplata odštete putnicima turističke agencije "Barcino tours" počinje u ponedeljak, iznosi premašili osiguranu sumu
Isplata odštete putnicima turističke agencije "Barcino tours" počinje u ponedeljak, iznosi premašili osiguranu sumu - Copyright Unsplash, profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Milenijum osiguranje saopštilo je danas da od ponedeljka, 12. februara počinje isplata po odštetnim zahtevima oštećenih putnika turističke agencije "Barcino tours", a prema trenutnim podacima iznos potraživanja će premašiti iznos osigurane sume od 250.000 evra.

Isplate će biti realizovane prema putnicima koji su dostavili kompletnu dokaznu dokumentaciju.

U saopštenju se navodi da je Milenijum osiguranje u stalnoj komunikaciji sa Ministarstvom turizma i omladine radi utvrđivanja ukupne visine potraživanja i broja putnika koji još nisu podneli odštetne zahteve, a u cilju procene dovoljnosti sume osiguranja za potpuno obeštećenje svih putnika.

Stoga je u ovom momentu moguće da će nekim putnicima biti isplaćen nesporni srazmerni deo štete, imajući u vidu da prema podacima kojima Milenijum osiguranje trenutno raspolaže, postoji velika verovatnoća da će iznos potraživanja oštećenih putnika premašiti iznos osigurane sume od 250.000 evra.

Milenijum osiguranje poziva sve oštećene putnike da podnesu odštetne zahteve za isplatu naknade štete iz osiguranja, za aranžmane koje su kupili kod turističke agencije "Barcino tours" na teritoriji Srbije.

Pozivaju se i oni građani, koji su podneli odštetne zahteve bez kompletne dokazne dokumentacije, da što pre postupe po instrukcijama i dopisima koje im je Milenijum osiguranje dostavilo, kako bi se proces rešavanja zahteva u najkraćem mogućem roku okončao. 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis