Biznis vesti

Menzies Aviation preuzima zemaljsko opsluživanje na aerodromu Nikola Tesla

Komentari

Autor: Tanjug

05/03/2024

-

12:15

Menzies Aviation preuzima zemaljsko opsluživanje na aerodromu Nikola Tesla
Euronews Srbija - Copyright Euronews Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Beogradski aerodrom (Belgrade Airport) saopštio je danas da će od danas kompanija Menzies Aviation vršiti usluge zemaljskog opsluživanja, odnosno biće zadužena za upravljanje tehničkim prihvatom i otpremom i opsluživanjem prtljaga, odleđivanjem vazduhoplova i putničkim servisom, kao i uslugama putnicima sa ograničenom pokretljivošću i opslugom robe na Aerodromu Nikola Tesla.

Takođe, pružaće usluge putnicima sa ograničenom pokretljivošću i usluge opsluživanja robe.

Potpisani ugovor podrazumeva prenos svih ugovorenih obaveza o zemaljskom opsluživanju sa kompanije Belgrade Airport na Menzies Aviation, uz saglasnost partnerskih avio-kompanija.

Svi prethodno zaposleni u organizacionoj jedinici zemaljsko opsluživanje Belgrade Airport, potpisali su ugovore o radu sa Menzies Aviation, kao novim poslodavcem.

Tanjug/Belgrade airport

 

Dodaje se da je kompanija Menzis Aviation 2023. godine potpisala ugovor sa Er Srbijom o opsluživanju putnika i tehničkom opsluživanju počev od februara 2024. godine, kao i da će lokalni timovi kompanije Menzies u prvoj godini opsluživati više od 22.000 avio-operacija na najvećem i najprometnijem aerodromu u Srbiji.

U saopštenju se navodi i da su Belgrade Airport i Menzies Aviation posvećeni međusobnoj bliskoj saradnji i saradnji sa nacionalnom avio- kompanijom Air Serbia i ostalim avio kompanijama kako bi svojim putnicima obezbedili efikasno pružanje zemaljskih i putničkih usluga visokog kvaliteta.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis