Biznis vesti

Lučić: Telekom Srbija odlično posluje na Kosovu i Metohiji

Komentari

Autor: Tanjug

13/10/2021

-

14:58

Lučić: Telekom Srbija odlično posluje na Kosovu i Metohiji
Lučić: Telekom Srbija odlično posluje na Kosovu i Metohiji - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić rekao je danas da kompanija veoma uspešno posluje na Kosovu i Metohiji, što pokazuju veliki rast prihoda, korisnika i broja zaposlenih.

"Što se tiče televizije, približavamo se brojki od 30.000, iako smo pre samo četiri godine imali 2.500 korisnika. Korisnici fiksnog, interneta i televizije stvarno mogu da budu zadovoljni kvalitetom koji im pružamo", izjavio je Lučić.

On je za TV Most dodao da se broj zaposlenih u poslednje četiri godine povećao za više od 100 i poručio da kompanija ima ambiciozne planove za dalje širenje na KiM sa željom da postane najveći operater u svim uslugama.

"Cilj nam je da budemo lideri u ovom delu jugoistočne Evrope. Proširili smo poslovanje na Severnu Makedoniju, uskoro ćemo pustiti mobilnu i televizijsku ponudu i u Nemačkoj i Švajcarskoj", naveo je direktor Telekoma.

Lučić je istakao da je u poslednjih nekoliko dana povodom investicije na Kosovu bilo napada od strane, kako kaže, nelojalne konkurencije u Srbiji.

"Junajted grupa po ko zna koji put zloupotrebljava svoj dominantni položaj u televiziji, pošto ima preko 40 odsto tržišnog učešća, i preko svojih kanala kontinuirano napada sve naše investicije, šireći lažne informacije", rekao je Lučić.

Prema njegovim rečima, zbog toga su podnete prijave na dve adrese - u Srbiji i Švajcarskoj, i on očekuje da će ih Telekom dobiti.

Euronews Srbija je u vlasništvu Arena channels grupe koja je deo Telekoma Srbija.

Komentari (0)

Biznis