Biznis vesti

Cryptovendors, "domaći-globalni" kripto projekat se 15. decembra predstavlja javnosti

Komentari

Autor: Euronews Srbija

03/12/2021

-

13:18

Cryptovendors, "domaći-globalni" kripto projekat se 15. decembra predstavlja javnosti
Cryptovendors, "domaći-globalni" kripto projekat se 15. decembra predstavlja javnosti - Copyright Unsplash

veličina teksta

Aa Aa

Domaći-globalni kripto projekat Cryptovendors predstaviće se javnosti 15. decembra na lokaciji Impact Hub Belgrade (ul. Makedonska 21, Beograd), sa početkom u 19 časova.

Broj biznisa, koji širom planete prihvataju kriptovalute kao sredstvo plaćanja se iz dana u dan rapidno povećava i ovaj projekat koji se trenutno nalazi u Beta fazi razvoja rešava besplatno, inovativno, sigurno i brzo problem odluke i pronalazenja usluga i robe koju korisnici zele da plate direktno u kriptovaluti na samo jednom mestu sa par klikova.

Za samo par meseci postojanja, projekat je dobio preko 7000 partnera i više stotina hiljada korisnika aplikacije što ga je svrstalo na prvo mesto u svetu u ovoj oblasti .

Kako Dr Miroslav Poznić, idejni tvorac i CEO ovog projekta kaže, Cryptovendors je nedostajuća karika u blokčejn/kripto revoluciji. Ovim projektom kreiraju se u celom svetu nove šanse za ljude i kompanije, smatra on, jer proaktivno podržava nove tehnologije u skladu sa privatnim i poslovnim potrebama.

U procesu daljeg razvoja, Cryptovendors je otvoren za saradnju sa ozbiljnim partnerima kako bi ubrzali proces prihvatanja novih tehnologija i pomogli da se ideja brze proširi na ceo svet.

U 2021. godini, blokčejn tehnologija i kripto valute su doziveli razvoj neviđenih proporcija do sada, sa trgovcima u mnogim zemljama širom planete koji su počeli da prihvataju Bitkoin i mnoge druge kripto valute kao sredstvo plaćanja. Vlade desetina zemalja su zaključile da je dalji razvoj i prihvatanje ove tehnologije neizbežno, te su počele ubrzano da rade na implementaciji prateće zakonske regulative. Sa druge strane, trgovci, kako bi ostali konkurentni na tržištu, sve se više trude da pronađu potpuno legalan način kako da počnu sa prihvatanjem kripta kao sredstva plaćanja.

Ukoliko ste zainteresovani za ovu oblast, ulaz je slobodan. Potrebno je samo rezervisati svoje mesto putem broja telefona: 060/3066615 ili putem email adrese: office@cryptovendors.com

Komentari (0)

Biznis