Biznis vesti

Brnabić, Nedimović i Čadež još čekaju odgovor poljoprivrednika

Komentari

Autor: Tanjug

15/08/2022

-

21:44

Brnabić, Nedimović i Čadež još čekaju odgovor poljoprivrednika
Sastanak premijerke Ane Brnabić sa poljoprivrednicima - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednica Vlade Ana Brnabić, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i predsednik PKS Marko Čadež još su u Vladi Srbije i čekaju na nastavak današnjih pregovora sa predstavnicima poljoprivrednika, rečeno je Tanjugu iuVladi Srbije.

Oni su oko 20.45 časova kontaktirali predstavnika Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije Mileta Slankamenca, koji je u ime ove organizacije bio na današnjem sastanku, ali je njegov telefon nedostupan.

Istovremeno, predsednik ove Inicijative Radoslav Adamović se javio na telefon, ali je, kako je sam rekao, bio na drugom sastanku koji nema nikakve veze sa ovim, te da ni o čemu nije obavešten, naveli su iz Vlade.

Predstavnici Vlade su se čuli i sa predstavnicima udruženja Stig koji su ih obavestili da još nisu stigli u Požarevac, iako su Vladu napustili pre više od dva sata.

Kako je rečeno Tanjugu premijerka Brnabić i ministar Nedimović ostaće u Vladi ukoliko je potrebno i čitavu noć, sa namerom da pregovore u kojima postoji visok stepen saglasnosti privedu uspešno kraju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis