Biznis vesti

Naftna industrija Srbije o lažnim nagradnim igrama: O zloupotrebama brenda obavestili smo nadležne organe

Komentari

Autor: Tanjug

09/03/2023

-

10:02

Naftna industrija Srbije o lažnim nagradnim igrama: O zloupotrebama brenda obavestili smo nadležne organe
Naftna industrija Srbije o lažnim nagradnim igrama: O zloupotrebama brenda obavestili smo nadležne organe - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Naftna industrija Srbije saopštila je da je o zloupotrebama svog brenda obavestila nadležne, i javnost podsetila na pozicije gde se nalaze zvanične objave kompanije uključujući i eventualne nagradne igre. 

"Zbog učestalih pojava lažnih nagradnih igara i drugih prevara na društvenim mrežama, želimo da vas podsetimo da se zvanične objave kompanije NIS, uključujući i eventualne nagradne igre, postavljaju isključivo na zvaničnim korporativnim profilima: na mreži Facebook – NIS a.d Zajednici zajedno Sa nama na putu i NIS Petrol benzinske stanice u BiH, Instagram – Kompanija NIS Sa nama na putu", navela je ta kompanija u objavi na svom sajtu.

Dodaju da je zvanična strana NIS-a na poslovnoj mreži LinkedIn "Kompanija NIS a.d".

NIS je pozivao svoje potrošače da sve aktuelnosti prate isključivo na navedenim stranicama. 

Tanjug/Pres Služba NIS-a

 

"O svim nedozvoljenim aktivnostima i zloupotrebama brenda naše kompanije blagovremeno su obavešteni nadležni državni organi, a sve sporne stranice na društvenim mrežama se prijavljuju", navode iz kompanije NIS. 

Prevarenim građanima u nekoj od lažnih nagradnih igara NIS je preporučio da o tome obaveste nadležnu Policijsku upravu ili poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis