Biznis vesti

Prvi virtuelni sajam logistike od 13. do 18. juna

Komentari

Autor: Euronews Srbija/PR

08/06/2023

-

09:49

Prvi virtuelni sajam logistike od 13. do 18. juna
Prvi virtuelni sajam logistike od 13. do 18. juna - Copyright pixabay

veličina teksta

Aa Aa

Prvi virtuelni sajam logistike, pod nazivom VirtuaLogistics održava se u periodu od 13. do 18.06.2003, u organizaciji Woom Zone. Ovaj jedinstveni događaj sa fokusom na regiju jugoistočne Evrope okuplja veliki broj izlagača iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Poljske i SAD, a očekuju se posetioci iz 20 zemalja. Osim što predstavlja idealno mesto za povezivanje sa ekspertima i kompanijama iz područja logistike u ovom delu Evrope, sajam je takođe potpuno inovativan i nudi druge brojne prednosti za učesnike i izlagače.

VirtuaLogistics sajam fokusiran je na industriju proizvodnje, maloprodaje, distribucije, skladištenja i logistike, prevoza i opreme, IT, energije, komunikacija, špedicije, osiguranja, bankarskog sektora, HORECA, E-trgovina itd.

Virtuelni sajam logistike omogućava kompanijama da privuku globalnu publiku bez geografskih ograničenja, a učesnici mogu pristupiti sajmu iz udobnosti svog doma ili kancelarije, što ujedno doprinosi uštedu u troškovima i održivom poslovanju.

Velika prednost ovog sajma je bogat program, koji predviđa brojne webinare, predavanja i radionice, koje su besplatne za učesnike. Na VirtuaLogistic sajmu moguće je svedočiti o najnovijim dostignućima u upravljanju lancima snabdevanja, digitalizaciji i automatizaciji. Industrijski lideri će podeliti svoje stručno znanje, otkrivajući revolucionarne strategije i tehnologije koje menjaju logistički sektor. Virtuelni sajam logistike pruža mogućnost interakcije u realnom vremenu sa posetiocima, kao i izlagačima, što posebno doprinosi B2B segmentu poslovanja. Posetioci mogu postavljati pitanja, učestvovati u diskusijama i razmenjivati iskustva.

Kombinacija ovih benefita čini VirtuaLogistics sajam privlačnim izborom za kompanije koje žele da prošire svoje prisustvo, ostvare nove kontakte i promovišu svoje logističke usluge i rešenja. Detaljnije se možete informisati na https://woom.zone/expo/virtualogistics/

Komentari (0)

Biznis