Biznis vesti

Hari i Megan sporazumno okončali višemilionski ugovor sa Spotifajem

Komentari

Autor: Tanjug

16/06/2023

-

12:29

Hari i Megan sporazumno okončali višemilionski ugovor sa Spotifajem
Hari i Megan sporazumno okončali višemilionski ugovor sa Spotifajem - Copyright Tanjug/AP/Rolf Vennenbernd

veličina teksta

Aa Aa

Višemilionski ugovor, koji je medijska grupa koju vode britanski princ Hari i njegova supruga Megan, vojvotkinja od Saseksa, sklopila sa kompanijom za striming Spotifaj, okončan je sporazumno, saopštile su dve strane.

Hari i Megan su producirali samo jednu seriju podkasta od potpisivanja ugovora sa Spotifajem 2020. godine, vrednog 20 miliona američkih dolara. 

Ta emisija zauzela je prvo mesto na podkast listama na brojnim tržištima.

"Spotifaj i Arčevel Audio međusobno su se dogovorili da se raziđu i ponosni su na seriju koju su zajedno napravili", navodi se u saopštenju, preneo je Gardijan.

"Verajeti" je naveo neimenovani izvor da je Spotifaj očekivao više sadržaja od Arčevel Audija, dok je drugi neimenovani izvor rekao da Hari i Megan žele da se udalje od ekskluzivne distribucije Spotifaja da bi pronašli novo mesto za svoje audio projekte. 

Otkako su se povukli iz života kraljevske porodice, Hari i Megan su se fokusirali na zarađivanje novca kroz medijske poduhvate, uključujući podkast, autobiografiju princa "Spare" i sporazum sa Netfliksom o proizvodnji striming sadržaja, uključujući dokumentarni film o njihovim odnosima sa britanskom kraljevskom porodicom.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis