Biznis vesti

Er Srbija i avio-kompanija Džetblu potpisali kod-šer sporazum

Komentari

Autor: Tanjug

03/08/2023

-

16:55

Er Srbija i avio-kompanija Džetblu potpisali kod-šer sporazum
Er Srbija i avio-kompanija Džetblu potpisali kod-šer sporazum - Copyright FOTO TANJUG/ AIR SERBIA/ ANA SPREMO

veličina teksta

Aa Aa

Er Srbija i američka avio-kompanija Džetblu uspostavili su kod-šer saradnju kojom je srpska aviokompanija postavila svoj "JU" kod na 25 destinacija u okviru Džetblu mreže.

Džetblu je postavio svoj "B6" marketing kod na direktne letove Er Srbije od Međunarodnog aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku (JFK) i Međunarodnog aerodroma O’Her u Čikagu (ORD) do beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" (BEG).

Džetblu planira da u skorijoj budućnosti postavi svoj "B6" kod i na druge letove između Beograda i određenih destinacija u Evropi, saopštila je Er Srbija.

"Radujemo se saradnji sa kompanijom Džetblu i verujemo da će ona znatno unaprediti mogućnosti putovanja između Sjedinjenih Američkih Država i destinacija u okviru mreže Er Srbije, naročito onih u oblasti šireg Balkana", izjavio je generalni direktor Er Srbije Jirži Marek. 

Generalni direktor kompanije Džetblu Robin Hejs je istakao da sa Er Srbijom imaju odlično međulinijsko partnerstvo od 2016. godine.

"Kontinuirano se trudimo da proširujemo partnerstva i tako klijentima ponudimo još više mogućnosti. Vidimo veliki potencijal u našoj novoj kod-šer saradnji. Putnici Er Srbije su dobrodošli na našim letovima, a na raspolaganju su im i naše povoljne avio-karte i sjajna usluga", rekao je Hejs.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis