Nekretnine

Svečano otvorena rezidencijalna kula AFI Home Skyline - Definisani novi standardi ekskluzivnog stanovanja

Komentari

Autor: Promo

12/04/2024

-

09:48

autor videa Ivica Nikolić

veličina teksta

Aa Aa

Na atraktivnom događaju otvaranja prestižne rezidencijalne kule AFI Home Skyline koji je održan sinoć, Beograd je dobio novi simbol luksuznog stanovanja. Veličanstvena kula sa 27 spratova i 147 ekskluzivnih stanova koji su namenjeni isključivo za iznajmljivanje, predstavlja vrhunski spoj urbanog stila i udobnosti. Svaki detalj unutar kule odiše savršenom estetikom i reprezentuje visok nivo funkcionalnosti, nudeći stanarima jedinstveno iskustvo života „na vrhu”.

"S ponosom smo otvorili vrata rezidencijalne kule AFI Home Skyline, predstavljajući vam novo poglavlje u stanovanju u Beogradu. U ovoj impresivnoj kuli, svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi pružio najviši nivo udobnosti i elegancije. Na ovaj način je upotpunjen Skyline kompleks koji smo gradili poslednjih šest godina, pri čemu je svaka kula posebna u svojoj funkcionalnosti i sadržaju, a sam kompleks postao prepoznatljiv simbol grada. Hvala vam što ste se pridružili ovom posebnom događaju, i nadamo se da ćete uživati u istraživanju ovog jedinstvenog prostora kao što smo mi uživali u njegovom stvaranju", rekao je ponosno CEO kompanije AFI Europe Serbia, gospodin Adir El Al.

Renovirani park "Tri ključa", ekskluzivni restorani i kafići pokazuju sveobuhvatnu pažnju investitora koji je dokazao da izuzetno vrednuje želje budućih stanara za ugodnim životom i brine o lokalnoj zajednici. U okviru kompleksa se nalazi privatni bazen i luksuzno uređen spa i fitnes centar – Saruna Wellnes, koji čine ovaj prostor savršenim mestom za modernog urbanog stanovnika kome je pored svih pogodnosti obezbeđena i relaksacija nakon napornog dana.

Stanovi u okviru rezidencijalne kule AFI Home Skyline su opremljeni italijanskim nameštajem čime je omogućena maksimalna udobnost i kvalitet. Ova prestižna lokacija za stanovanje u centru Beograda takođe nudi ono što je svima najpotrebnije, a to je miran san, jer na raspolaganju imaju recepcionarske usluge tokom 24 časa, kao i video nadzor, profesionalno održavanje i podzemnu garažu na nekoliko nivoa.

Stanovi upotpunjavaju različite potrebe budućih stanara, uzimajući u obzir da se kvadrature kreću od 52 do 226 kvadrata. Fantastični pogledi iz stambenih jedinica pružaju posebnu čar, jer je raznovrsnost vizuelne lepote nenadmašiva – pogledi se pružaju preko centra Beograda, Kalemegdana, do reka, Avale i Hrama Svetog Save.

Svečanim otvaranjem AFI Home Skyline rezidencijalne kule, kompleks je konačno kompletiran, ističući posvećenost AFI Europe Serbia u stvaranju inspirativnog okruženja za buduće stanare.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis