Nekretnine

NBS: Do ponedeljka rok za četvrtu ratu poreza na imovinu, u Upravi za trezor bez provizije na uplatu

Komentari

Autor: Tanjug

14/11/2021

-

11:42

NBS: Do ponedeljka rok za četvrtu ratu poreza na imovinu, u Upravi za trezor bez provizije na uplatu
Šalter - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Narodna banka Srbije podseća građane da sutra dospeva na naplatu četvrta rata poreza na imovinu fizičkih lica za 2021. godinu, kao i da je samo Dina karticom moguće bez provizije izmiriti ovu obavezu na šalterima Uprave za trezor Ministarstva finansija.

Dina karticom, takođe bez provizije, na šalterima Uprave moguće je platiti porez na dohodak građana, porez na promet motornih vozila, porez na prihod od poljoprivrede i šumarstva i doprinose za obavezno socijalno osiguranje poljoprivrednika, objavila je NBS.

Isto tako, na šalterima Uprave za trezor Dina karticom mogu se, uz niske provizije, izmiriti i sve druge obaveze po osnovu javnih prihoda i obaveza prema korisnicima javnih sredstava, onima koji imaju podračune u Upravi za trezor, ali i onima koji imaju račune u poslovnim bankama.

Tako se mogu platiti računi za struju, računi preduzeca JKP Infostan tehnologije, JKP Informatika Novi Sad, Telekom i slično. Takode, porez na imovinu fizičkih lica može se platiti i jednostavnim skeniranjem NBS IPS QR koda na rešenjima korišćenjem mobilne aplikacije banke u kojoj je račun.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis