Privreda

Pošta Srbije će sledeće godine postati akcionarsko društvo - zaposlenima veće plate od januara

Komentari

Autor: Tanjug

01/12/2022

-

15:23

Pošta Srbije će sledeće godine postati akcionarsko društvo - zaposlenima veće plate od januara
Pošta Srbije će sledeće godine postati akcionarsko društvo - zaposlenima veće plate od januara - Copyright RINA

veličina teksta

Aa Aa

Javno preduzeće Pošta Srbije sledeće godine biće transformisana u akcionarsko društvo, a zaposleni povećanje zarada mogu očekivati od januara, najavio je v.d. direktora Zoran Đorđević. U informaciji objavljenoj na sajtu Pošte navodi se da je on istakao da će naredna poslovna godina biti godina transformacije u akcionarsko društvo, čime će se postići optimizacija poslovnih rezultata, efikasniji i funkcionalniji sistem i procesi.

Đorđević je na proširenom kolegijumu Pošte predstavio i  najnovije rezultate poslovanja i aktivnosti koje se očekuju u narednom periodu. Rekao je da se aktivno radi na velikom broju projekata i istakao  razvoj mreže paketomata, SoftPos-a, mobilnog poštara, praćenja i optimizaciji ruta. 

"Želja nam je da se u svim segmentima oseti boljitak, zbog čega akcentujemo brigu o zaposlenima, koje pored osavremenjavanja opreme i sredstava za rad i nagrađivanja po učinku očekuje i povećanje zarade od januara", rekao je Đorđević.

Dodao je da se nastavlja prijem u stalni radni odnos svih zaposlenih koji su u Pošti duže od dve godine. Najavio je da će posebna pažnja biti poklonjena i novoj sistematizaciji radnih mesta sa detaljnim opisom kompetencija.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Biznis