Region

Ubistvo u Baru: Osumnjičeni pobegao na električnom trotinetu, pronađena automatska puška

Komentari

Autor: Tanjug

27/02/2024

-

18:35

Ubistvo u Baru: Osumnjičeni pobegao na električnom trotinetu, pronađena automatska puška
Ubistvo u Baru: Osumnjičeni pobegao na električnom trotinetu, pronađena automatska puška - Copyright Printskrin/Facebook/RTCG

veličina teksta

Aa Aa

Dino Ibrahimović (27), osumnjičen za jutrošnje ubistvo Edmonda Mustafe (29) u Baru, uhapšen je u bekstvu na električnom trotinetu, a neposredno u blizicni njegovog hapšenja je pronađena i automatska puška.

To je potvrdio v. d. pomoćnika direktora za Sektor za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović.

Uhapšeni Ibrahimović je bio potraživan od policjskih organa, i za njim je raspisana međunarodna poternica.

Šćepanović je saopštio da je D.I. upravljao električnim trotinetom, a na glavi nosio kacigu.

Pretragom terena u prvcu bekstva D.I. policija je pronašla crnu putnu torbu u kojoj je pronađeno vatreno oružje – automatska puška.

Šćepanović je pojasnio da se sumnja da je D.I. iz pronađene automatske puške ispalio više projektila u E.M. i lišio ga života na licu mesta.

D.I. se na teret stavlja krivično delo ubistvo i krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

"Prema operativnim i obaveštajnim podacima kojima Uprava policije raspolaže oba lica su pripadnici jedne kriminalne grupe koja deluje na crnogorskom primorju. Osim toga, D.I. se već potražuje na međunarodnom nivou – za njim je raspisana međunarodna poternica od jedne države sa kojom pravosudni organi Crne Gore nemaju potpisan ugovor o ekstradiciji", istakao je Šćepanović, preneo je portal RTCG.


 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa