Region

Hapšenje kod Nikšića: Policija u vozilu pronašla oružje, drogu, palicu i zaštitne maske

Komentari

Autor: Tanjug

03/09/2021

-

19:30

Hapšenje kod Nikšića: Policija u vozilu pronašla oružje, drogu, palicu i zaštitne maske
Hapšenje kod Nikšića: Policija u vozilu pronašla oružje, drogu, palicu i zaštitne maske - Copyright Vlada Crne Gore/Uprava policije

veličina teksta

Aa Aa

Nikšićka policija je danas u mestu Bogetići, prilikom kontrole vozila marke "mercedes" nikšićkih registarskih oznaka, u kojem su se nalazile četiri osobe pronašla oružje, drogu, palicu, metalni boks, drvenu palicu, metalne kuglice, ručne sprejeve i zaštitne maske, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

U vozilu su bili R.B. (30), S.Ž., N.Z. i Lj.Ž. (40) koji su izjavili da su se uputili u pravcu Cetinja kako bi prisustvovali protestnom skupu zbog najavljenog ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija.

Kako se navodi u saopštenju, kod R.B. je pronađeno pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain težine oko 10 grama, dok je kod Lj.Ž. pronađen pištolj marke "Bernardelli" kalibra 7,65mm sa 13 komada municije.

Vlada Crne Gore/Uprava policije

 

"Daljim pregledom vozila pripadnici policije su pronašli šest zaštitnih maski, tri biber spreja, metalni boks, drvenu palicu, 62 metalne kuglice i majice", navode iz policije.

O događaju je, kako su dodali, obavešten državni tužilac koji je naložio da se Lj.Ž. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a da se protiv R.B. podnese krivična prijava za krivično đelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa