Region

Okončana drama u Baru, predao se muškarac koji je pretio eksplozivom

Komentari

Autor: Tanjug, Vijesti

28/12/2021

-

08:51

Okončana drama u Baru, predao se muškarac koji je pretio eksplozivom
Okončana drama u Baru, predao se muškarac koji je pretio eksplozivom - Copyright Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Predao se muškarac koji je jutros u ulici Maršala Tita u baru pretio da će aktivirati eksploziv, objavljeno je na tviter profilu Uprave policije Crne Gore.

On se predao nakon dugotrajnih pregovora sa službenicima barske policije, a od ranog jutra je blokirao ulaz u poslovnicu jedne banke.

Policija je prethodno evakuisala deo Ulice Maršala Tita, a portparol Osnovnog državnog tužilaštva u Baru Radovan Đurišić kazao je lice mesta evakuisano i da ne postoji opasnost za građane.

"Vijestima" je iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije rečeno da je ta osoba prethodno poslovnicu banke oblepila natpisom "Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke".

Printscreen

 

Evakuisana je bila i zgrada u kojoj se nalazi poslovnica i deo ulice. Muškarac je, navode Vijesti, prethodno dostavio medijima snimak sa Jutjuba, u kojem je pozvao predsednika i potpredsednika Vlade, kao i predsednika Skupštine, da pomognu u rešavanju situacije sa bankom, tvrdeći da je radnicima naneta višemilionska šteta. Mediji prenose da je u pitanju sin bivšeg radnika Primorke.

Portparol Osnovnog državnog tužilaštva u Baru Radovan Đurišić kazao je za TV Vijesti da je muškarac jutros zabranio ulazak u poslovnicu zaposlenima u banci, kazavši da je naoružan i opasan eksplozivom.

"Njegovi zahtevi se uglavnom svode na isplatu novčanih potraživanja za zaposlene Primorke od strane banke", rekao je Đurišić i dodao da je lice mesta evakuisano i da ne postoji opasnost za građane.

Komentari (0)

Evropa