Region

Krivokapić: Za SNP broj resora veći prioritet od programa i sastava Izvršne vlasti

Komentari

Autor: Tanjug

02/04/2022

-

18:24

Krivokapić: Za SNP broj resora veći prioritet od programa i sastava Izvršne vlasti
Krivokapić: Za SNP broj resora veći prioritet od programa i sastava Izvršne vlasti - Copyright E-Stock/Petar Jovanović

veličina teksta

Aa Aa

Iako su funkcioneri SNP-a tvrdili da je odlukom na sednici Glavnog odbora definisan stav da u neustavnoj Vladi ne mogu participirati SDP i SD, tretirajući ih satelitima DPS-a, ipak zbog opasnosti da ostanu bez fotelja, spremni su za svaki vid ustupaka i poniženja, saopšteno je danas iz Kabineta premijera Vlade u tehničkom mandatu.

Dakle, kako dodaju, SNP-u je broj resora mnogo veći prioritet od programa i od sastava Izvršne vlasti, prenela RTCG.

"Međutim, pokušaj da alibi za svoju neprincipijelnost i prevrtljivost pravdaju navodnom nefunkcionalšću aktuelne Vlade, ne može proći, jer Vlada radi u punom kapacitetu, pa je na poslednjoj višesatnoj sednici bilo čak 109 tačaka dnevnog reda", navode u saopštenju iz Krivokapićevog kabineta.

Kako kažu, to nije jedina neistina koju funkcioneri SNP-a zasipaju javnost, ne bi li sebe predstavili spasiocima koji su preko potrebni našoj zemlji.

"I onda imamo izjavu u ravni skandala, pretendenta na Izvršnu vlast i predsednika SNP-a Jokovića, koji kao predsednik Odbora za ekonomiju i budžet ne zna kolike su godišnje investicije u Crnoj Gori", poručuju iz Krivokapićevog kabineta.

Ističu da je predsednik SNP-a kazao da prošle godine nije bilo ni 100 evra investicija, iako podaci jasno govore da je neto priliv iznosio 551,9 miliona evra.

"Svaki zaključak je suvišan, ako već sada imamo priliku da vidimo ko šalje poruku o neophodnosti formiranja odgovorne vlasti", poručuju iz Krivokapićevog kabineta.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa