Region

Bečić razgovarao sa ambasadorima zemalja EU: Crna Gora da bude fokusirana na reforme iz evropske agende

Komentari

Autor: Tanjug

07/09/2022

-

14:22

Bečić razgovarao sa ambasadorima zemalja EU: Crna Gora da bude  fokusirana na reforme iz evropske agende
Bečić razgovarao sa ambasadorima zemalja EU: Crna Gora da bude fokusirana na reforme iz evropske agende - Copyright EPA/BORIS PEJOVIC

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić je u sedištu Delegacije EU u Podgorici danas razgovarao o trenutnoj političkoj situaciji sa ambasadorima zemalja Unije, koje imaju predstavništva u Crnoj Gori.

To je na Tviteru saopštila šefica Delegacije EU u Podgorici Oana Kristina Popa i poručila da Crna Gora treba da bude fokusirana na reforme iz evropske agende kako bi napredavala na putu ka Evropskoj uniji.

Ona je napisala da su danas, u Delegaciji EU, sa ambasadorima država članica Unije koje imaju svoja predstavništva u Crnoj Gori, razmenili mišljenja o trenutnim političkim dešavanjima sa liderom Demokrata Aleksom Bečićem.

“Crna Gora treba da bude fokusirana na reforme iz evropske agende da bi napredavala na putu ka EU”, rekla je Popa.

Ne navodi se da li je Bečić sa ambasadorima razgovarao na poziv ili na svoj zahtev. Bečić je sa ambasadorima razgovarao nakon drugog sastanka predstavnika stranaka koje su činile parlamentarnu većinu nakon izbora 30. avgusta 2020. o formiranju nove vlade.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Evropa