Region

Spajić: Imamo većinu, Za budućnost Crne Gore neće biti u Vladi, Bečiću Skupština

Komentari

Autor: Tanjug

27/08/2023

-

08:22

Spajić: Imamo većinu, Za budućnost Crne Gore neće biti u Vladi, Bečiću Skupština
MIlojko Spajić - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Pokreta Evropa sad (PES) i mandatar Milojko Spajić izjavio je nakon sednice Glavnog odbora stranke da imaju skupštinsku većinu za formiranje nove Vlade Crne Gore.

Prema njegovim rečima, nekoliko članova Glavnog odbora bilo je protiv predloženih kadrovskih rešenja za formiranja vlade, a nekoliko članova je bilo uzdržano, prenosi RTCG.

Spajić je izjavio da očekuju podršku 44 poslanika za formiranje nove Vlade. Rekao je da koalicija Za budućnost Crne Gore (ZBCG) definitivno neće biti deo novog kabineta, dodajući da su, kako je naveo, odbili pet ponuda.

"Odbili su pet ponuda, pa prihvatili odjednom, o čemu se radi”, zapitao je Spajić, dodajući da "ne mogu da veruju u iskrenost" ZBCG.

Spajić je potvrdio da će lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić biti novi predsednik parlamenta.

"Vreme je da se bavimo ozbiljnim stvarima a ne trivijalnim temama koje smo videli u pojedinim medijima", rekao je Spajić.

Na sinoćnjoj sednici GO PES-a nije viđen zamenik predsednika te partije i aktuelni predsednik države Jakov Milatović.

 

Preporuka za vas

Komentari (1)

Ramamti Ezer

27.08.2023 09:45

Zar je stvarno neko naivno mislio da će zbacivanjem stare nomenklature išta dobro da se izrodi posle ovih izbora? I to je normalno! Zašto tako kažem? Jednostavno jer je još davno jedan kralj i uticajni diplomata - Solomon - napisao vanvremensku činjenicu koja glasi:,, Sve sam to video i razmotrio sam u svom srcu sve što se radi pod suncem dok čovek vlada nad čovekom na njegovu štetu.'' (Propovednik 8:9). Dakle, ljudske vladavine su podbacile i sve više su na štetu ljudskom rodu nego na njegov benefit. Zato je Bog i odlučio davno još, da ih zameni vladavinom svog voljenog Sina Isusa Hrista - Božjim Kraljevstvom za čiji dolazak mole stotine miliona vernika svaki dan Mat. (6:9,10). Šta će to Kraljevstvo učiniti? U knjizi Danilo 2:44 stoji sledeće: „U danima tih kraljeva Bog će nebeski uspostaviti kraljevstvo koje nikada neće biti uništeno. To kraljevstvo neće biti predato nekom drugom narodu. Ono će smrviti i uništiti sva ona kraljevstva i jedino ono će večno postojati.'' Pametnom dovoljno!

Evropa